Сушилня AEG T8DEC68S КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg

1 429,00 лв.

Наличност: На склад

Бърз преглед

Сушилня AEG T8DEC68S КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg
AEG T8DEC68S Серия 8000 Сушилня Термопомпа
ГАРАНЦИЯ ЗА ВЪЛНЕНИТЕ ПУЛОВЕРИ.
Вече можете да сушите в сушилнята всичко, което перете. От най-мекия вълнен пуловер до ежедневна служебна риза или яке за ски. Сушилните машини със системата AbsoluteCare® имат прецизно програмиране и контрол върху движението на барабна и температурата на програмите за сушене. Предотвратява свиването*. Запазва формата. Възстановява водоустойчивостта. Преоткриване на сушенето за всяка тъкан в гардероба ви. * Сравнимо с плоско сушене на вълна

 

Подробности

МОДЕЛ: T8DEC68S
ТИП: КОНД. С ТЕРМОПОМПА
КАПАЦИТЕТ: 8.0 kg
ЕНЕРГИЕН КЛАС: А+++
ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ: ДА
ОТЛОЖЕН СТАРТ: ДА
ДИСПЛЕЙ: ДА
ГОДИШНА ЕНЕРГИЙНА КОНСУМАЦИЯ: 177 kWh
ИНДИКАТОР ЗА ФИЛТЪР: ДА
ИНДИКАТОР ЗА ВОДНИЯ РЕЗЕРВОАР: ДА
ПРОГРАМА ЗА КОПРИНА: ДА
ПРОГРАМА ЗА ВЪЛНА: ДА
ЛЕСНО ГЛАДЕНЕ: ДА
ЦВЯТ: БЯЛ
РАЗМЕР: 85x60x60 см
ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА

ЗАЩИТА ЗА ДРЕХИТЕ ВИ ПО МЯРКА
Програмите в уникалната ни система AbsoluteCare® контролират прецизно движението и температурата на барабана за сушене. Вълнените дрехи остават плътно прилепнали по барабана както при плоско сушене. Дрехите за носене на открито получават точното количество топлина за възстановяване на пълната функционалност на водоустойчивата им мембрана. Всяка тъкан получава правилно движение и температура за пълно изсушаване, като се запазва качеството, вида и усещането при допира ѝ.
БЕЗОПАСНО НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ
Технологията AEG SensiDry с термопомпа извлича влагата от тъканите при двойно по-ниска температура в сравнение с кондензационните сушилни, без да удължава значително времето за сушене. Това гарантира, че тъканите никога не се подлагат на излишна топлина. Дрехите ще запазят по-дълго вида и качеството на материята, която са имали в деня, когато са били закупени. А ниската температура означава и пестене на енергия.
ПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ ВСЕКИ ДЕН
Нашите сушилни машини с технология ProSense® използват усъвършенствани датчици за влажност и температура за регулиране на времето за сушене и потреблението на енергия, независИмо от размера на зареждането (малко количество или седмично пране). Това пести време и енергия, докато нежно защитава дрехите, които обичате и носите всеки ден.
САМО ЕДИН ФИЛТЪР ЗА МАКСИМАЛНА ЕФЕКТИВНОСТ
Само сушилните машини AEG разполагат с филтърната система ÖKOFlow - изключително ефективен двуслоен филтър с лесен достъп и почистване. Обикновено сушилните имат по два филтъра. Ако не почиствате вътрешния, той се задръства все почвече, което покачва потреблението на енергия. С единственият двуслоен филтър, сушилнята АEG суши всяко зареждане без усилия и запазва производителността и енергийната си ефективност.
ПО-КРАТКИ ПРОГРАМИ НА СУШЕНЕ, ПО-ДОБРА ГРИЖА
Благодарение на подобрения въздушен поток сушилните AEG сушат по-бързо и по-ефективно от обичайните сушилни с термопомпа. Така че дрехите ви са по-добре обгрижени, а програмите за сушене са по-кратки.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: Сушилня AEG T8DEC68S КОНДЕНЗАЦИОННА С ТЕРМОПОМПА, А+++, 8.0 kg

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Оценка

Допълнителна информация

Кат. номер technics61437
Тегло на артикула 61.0000
Дата 29.09.2016 г.
Последно Обновяване 28.05.2019 г.
Гаранция / Поддръжка 24 месеца
Марка AEG
Държава дизайн и проектиране Германия
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка в Евросъюз По договаряне
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Сушилня
Цвят Бял