Smart home YI КАМЕРА OUTDOOR CAMERA

169,00 лв.

Наличност: На склад

Бърз преглед

Smart home YI КАМЕРА OUTDOOR CAMERA
 

Подробности


Марка
YI


МОДЕЛ

КАМЕРА OUTDOOR CAMERA


ГАРАНЦИЯ

24 МЕСЕЦА


EAN
6970171174081


YI ДОМАШНА КАМЕРА OUTDOOR CAMERA 1080P

Повече от камера.

product
YI прекарва четири години в усилена работа над камерата YI Outdoor Camera. Красивият външен вид е съчетан с най-новите технологии, за да ви достави не просто камера, а лична охрана.

yi
 • В дъжд или в слънце - тя е готова.
Камерата YI Outdoor Camera издържа на вятър и дъжд за да осигури безопасност и надеждност. Водоустойчива, прахоустойчива и издръжлива на променливите климатични условия.
 • Изследвайте света навън.
Светът е разнообразен и интересен дори и за една камера. Разгледайте мистериозни обществени паркинги или оживени вътрешни дворове, дръжте под око вилата или склада си. YI Outdoor Camera е създадена за почти всякаква среда, свързвайки ви лесно с външния свят.

 • Практичен и елегантен дизайн.
YI Outdoor Camera притежава минималистичен и умен дизайн, съчетаващ елегантност и здравина, докато остава винаги нащрек.
 • Кристално ясни кадри, винаги.
Умно е да сте винаги нащрек. Резолюцията 1080p/20fps придава на кадрите заснети от YI Outdoor Camera прецизност и цвят. Със своето H.264 кодиране на информацията, технология за автоматичен баланс на бялото и мощната dynamic range обработка, камерата прави светът ви още по-сигурен.
 • Широко зрително поле с което виждате повече.
Със зрително поле равно на това на човешкото поле, 110° широкоъгълната леща с 3.9mm фокусно разстояние, камерата е закрепена към гъвкава стойка. Завъртете я във всяка посока за да виждате навсякъде.
yi

yi
 • Безопасност през нощта.
Нощното небе е красиво, но улиците могат да бъдат опасни, затова оставете YI Outdoor Camera да се погрижи за спокойния ви сън. Мощният 12 850nm инфраред - поддържа филтър за автоматична корекция на цвета при ниска осветеност. Със скорост на заснемане 20fps получавате гладки кадри на дистанция от 15 метра.
 • Намалени фалшиви тревоги
Задайте настройките си използвайки мобилното приложение YI Home App, за да накарате YI Outdoor Camera да засича опасностите. Мощните говорители незабавно ще започнат да издават предупредителен сигнал за да възпрат нежелани гости. Никога не е прекалено рано да си осигурите безопасност.

Каквото и да е движението, YI Outdoor Camera го отчита.

В днешния динамичен свят само спокойните хора успяват да забележат тихите и бавни движения. YI Outdoor Camera поддържа персонализирана аларма за зона; аларма за регистрирано движение; предварително зададен времеви интервал и висока чувствителност на сензорите, за да ви уведоми само когато е наистина необходимо. Оптимизираните интелигентни алгоритми за засичане на движение редуцират количеството фалшиви тревоги.
yi

yi

YI Cloud спомага за сигурността.

Когато камерата работи на открито е важно да си осигурите безопасност на данните, сигурно заснемане на кадрите и достатъчно пространство за съхранение на информацията. YI Outdoor Camera поддържа YI Cloud, осигурявайки ви криптиране на ниво равно с това използвано във финансовите институции, с разнообразие от loop recording режими от 7/15/30 дни и девет различни комбинации от които да избирате. Независимо какво се случи с камерата или с дома ви,заснетите кадри са надеждно запазени и достъпни в YI Cloud. Новите потребители получават безплатен едномесечен пробен период. Локалното съхранение поддържа до 32GB памет и loop recording запис.

 • 3 метров кабел ви улеснява в избора на място за монтаж.
Три метровият захранващ кабел, USB порта и професионалният адаптер правят инсталацията изключително лесна. За разлика от други системи за видео наблюдение на открито, YI не изисква покупка на допълнителни удължители. Просто подравнете кабела със стената и го прокарайте до най-близкият източник на електричество.
 • Свързване със само 3 лесни стъпки
Нужно е да изпълните само тези три прости стъпки за да свържете камерата с приложението YI Home App, след което се насладете на гледката по всяко време и от всяко място.
 • 1. Свалете мобилното приложение
 • 2. Свържете камерата със захранващия кабел
 • 3. Натиснете Connect върху екрана на телефона си

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: Smart home YI КАМЕРА OUTDOOR CAMERA

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер technics80505
Тегло на артикула 0.2520
Дата 24.01.2019 г.
Последно Обновяване 24.01.2019 г.
Гаранция / Поддръжка 24 месеца
Марка Не
Държава дизайн и проектиране Китай
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка в Евросъюз По договаряне
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Камера
Цвят Бял