Smart home PHILIPS HUE 3X10W A19 E27/BRIDGE/ДИМ.К

479,00 лв.

Наличност: На склад

Бърз преглед

 


Smart home Starter Kit Philips Hue 3x10W E27 A19 White and Color Ambiance
Безкрайни възможности за изключителни преживявания
Този стартов комплект за бяла и цветна светлина Philips Hue включва 3 крушки, преходник и превключвател. Той може да превърне осветлението ви в изключително преживяване с цветна и бяла светлина. Синхронизирайте осветлението с музиката, телевизията и игрите за неповторим ефект.


  • 3 x E27 крушки

  • Включен преходник

  • Включен димерен превключвател

  • Бяла и цветна светлина 

Подробности


Марка
PHILIPS


МОДЕЛ

HUE 3X10W A19 E27/BRIDGE/ДИМ.К


МОЩНОСТ W

10.0 W


ЦОКЪЛ

E27


ГАРАНЦИЯ

24 МЕСЕЦА


EAN
8718696728796

Проявете творчество с помощта на 16 милиона цвята

Бъдете изобретателни и заложете на някой от 16 милиона цвята за дръзка промяна на обстановката в помещението. Всичко това без усилия, само с натискане на един бутон. Използвайте любима снимка и акцентирайте върху този специален момент с пръски светлина. Запазете предпочитаните настройки на осветлението и ги използвайте винаги, когато пожелаете, само с едно натискане

Синхронизиране на светлините с музика и филми

Превърнете гледането на телевизия в неповторимо преживяване или синхронизирайте светлините с любимата си музика и вижте как светлината реагира на ритъма. Изтеглете приложения на трети страни и открийте невероятните неща, които можете да правите с Philips Hue.

Повече заряд за Вашите игри

Минете на следващо ниво във видео игрите. Изтеглете приложения на трети страни и открийте невероятните неща, които можете да правите с Philips Hue.

Събуждайте се и си лягайте напълно естествено

Philips Hue ще Ви помогне да ставате от леглото, както предпочитате, за да стартирате деня си напълно освежени. Яркостта на светлината се увеличава постепенно, като имитира ефекта на изгрева на слънцето и Ви помага да се събуждате напълно естествено, вместо да се стряскате от силния шум на будилника. Започнете деня си по правилния начин. Вечер отпускащата топла бяла светлина ще Ви помогне да се освободите от напрежението и да подготвите тялото си за възстановяващ нощен сън.

Създаване на атмосфера с топла бяла или студена дневна светлина

Създавайте подходяща обстановка според нуждите си и декорирайте дома си с топла до студена бяла светлина. Насладете се на различни стилове през цялата година, без значение дали ярката бяла светлина ще ви напомня за пролетен бриз, топлата бяла светлина – за лятното слънце, или ледено студената дневна светлина – за мразовитата зима.

Отпуснете се, четете, концентрирайте се и се зареждайте с енергия с нашите светлинни решения

Светлината влияе на настроението и поведението. Philips Hue ще ви помогне да персонализирате ежедневието си и да превърнете заниманията си в истинско удоволствие. Откажете се от сутрешното кафе и се подгответе за предизвикателствата на деня със студена, ярка бяла дневна светлина, която енергизира тялото и ума. Съсредоточете се с помощта на прецизната ярка бяла светлина. Или вдигнете крака и се отпуснете в мекия уют на бялата светлина за перфектен завършек на деня.

Интелигентен контрол, от дома или от разстояние

С приложенията на Philips Hue за iOS и Android можете да контролирате дистанционно осветлението си, независимо къде се намирате. Проверете дали не сте забравили да изгасите лампите, преди да излезете от дома, и ги включете, ако работите до късно.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: Smart home PHILIPS HUE 3X10W A19 E27/BRIDGE/ДИМ.К

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер technics79642
Тегло на артикула 0.8500
Дата 25.08.2018 г.
Последно Обновяване 25.08.2018 г.
Гаранция / Поддръжка 24 месеца
Марка PHILIPS
Държава дизайн и проектиране Холандия
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка в Евросъюз По договаряне
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Други
Цвят Бял