Сигурност

Сигурност

Контрол по извършените поръчки

Поръчаната от Вас стока се проверява от служител, който при евентуален проблем/дефект сигнализира на наш оператор, който пък впоследствие има за задължение да се свърже с Вас и да Ви уведоми за евентуалните промени. Наша практика е винаги да предупреждаваме нашите клиенти за мостри, бракувани или дефектни стоки. С тази своя практика спестяваме, както Вашето, така и нашето време, тъй като в случай на проблем или рекламация, съпътстващите документационни и организационни дейности са много повече и по-сложни, от предприемането на това действие. .

Потвърждение за поръчката

Направената поръчка няма да бъде изпълнена преди да бъде осъществен контакт с Вас и тя да бъде потвърдена. Потвърждението Ви е много важно за нас, защото както Вие така и ние ще бъдем спокойни, че всичко е наред и няма проблеми с избрания артикул. . .

Сигурност при плащане

Сигурността при плащането с кредитни и дебитни карти се осъществява от нашите партньори, които имат дългогодишен опит и международно признати сертификати за коректност и сигурност. Данните за Вашите кредитни карти не се съхраняват от нас, те се контролират от специално упълномощени органи за защита на личните данни, така Вие можете да бъдете сигурни, че няма да бъде злоупотребено с Вашите средства. .

Гаранцията и рекламацията важат при спазване на условията, описани в гаранционната Ви карта, общите условия на BUY-BG.COM и ЗЗП.

При получаване на продукта Ви молим да прегледате за видими дефекти или повреди и ако установите такива попълнете полето за обратна разписка, което ще получите от куриера. При установяване на повреда след разопаковане на продукта, молим по най-бързия начин да ни уведомите за повредата чрез нашата онлайн информационна система, след което ние ще се свържем с Вас. Информационната система се намира във Вашия акаунт. Влезте в акаунта си с Вашите е-майл и парола, натиснете бутона "Моят Акаунт", който се намира горе вдясно и след това натиснете "Пратете на запитване". В тази форма можете да опишете Вашите проблеми и да закачите също така снимков материал или някакви други информационни материали, които биха ни помогнали. .