Доставка

Dostavka

Потвърждение на поръчката

Направената поръчка няма да бъде изпълнена преди да бъде осъществен контакт с Вас и тя да бъде потвърдена. Потвърждението Ви е много важно за нас, защото както Вие така и ние ще бъдем спокойни, че всичко е наред и няма проблеми с избрания артикул.

Когато ние доставяме

Поръчаната от Вас стока се проверява от служител, който при евентуален проблем/дефект сигнализира на наш оператор, който пък впоследствие има за задължение да се свърже с Вас и да Ви уведоми за евентуалните промени. Наша практика е винаги да предупреждаваме нашите клиенти за мостри, бракувани или дефектни стоки. С тази своя практика спестяваме, както Вашето, така и нашето време, тъй като в случай на проблем или рекламация, съпътстващите документационни и организационни дейности са много повече и по-сложни, от предприемането на това действие.

Покритие

Нашите куриери изпълняват доставки до всяка точка на страната без значение дали се намирате в голям град или малко, или отдалечено населено място.

Известия

Получвате известия при създаването на поръчката, както и при всяка промяна в нейния статус. На посочения от Вас имейл ще получавате информация за предприетите от нас стъпки.

Избор на дата за доставка

При създаването на поръчка имате възможност да означите специфични дата и час, в които да получите пратката. Нашите куриери ще се свържат с Вас да потвърдят точното време на пристигане на поръчания от Вас продукт. span>

Доставки в почивни дни

Куриерите ни извършват доставки, както през работните дни от седмицата, така и в събота, като цената за доставка остава непроменена. Поради почивния ден е много удобно да получите поръчаната от Вас стока в желаното от Вас време. .

Цена за връщане на стока

Връщането на продукт при предявяване рекламация от Ваша страна е напълно безплатна, като ние ще изпратим куриер да вземе продукта/продуктите, от който/които сте недоволни. Можем да заменим поръчката или да върнем платената за нея сума по банков път. .

Средно време за доставка

Доставяме поръчките в рамките на 1 до 3 работни дни. Когато направите поръчка преди 12:00 часа наобяд, имаме възможността да я обработим същия ден и да я получите на другия, най-късно следващия ден. В случаите на продукти с по-дълга доставка това е упоменато в продукта, а и ще Ви уведомим допълнително. .

Безплатна доставка

Безплатна доставка за поръчки на 100 лв за цяла България със срок 3 работни дни. .

Доставка на няколко продукта

Доставката на няколко продукта не е проблем за нас и няма да се отрази на крайната цена на поръчката Ви, стига поръчката да е над 100 лв.