Доставка на стоки чрез интернет магазин buy-bg.com

Потвърждение за поръчката

Направена поръчка няма да бъде изпълнена преди да бъде осъществен контакт с Вас и тя да бъде потвърдена. Потвърждението Ви е много важно за нас, защото както Вие така и ние ще бъдем спокойни, че всичко е наред и няма проблеми с избрания артикул.

Когато ние доставяме

Поръчаната от Вас стока се преглежда от служител, който при евентуален проблем/дефект сигнализира на наш оператор, който пък впоследствие има за задължение да се свърже с Вас и да Ви уведоми за евентуалните промени. Наша практика е винаги да предупреждаваме нашите клиенти за мостри, бракувани или дефектни стоки. Поръчката лично се изпраща от наш служител, който гарантира за нейното сигурно пристигане, заедно с необходимите документи (фактура, касова бележка, гаранция за продукта и др.)

 

Доставки които предламе

- Доставка в гр.София със срок 2 работни дни за поръчки под 100 лв  - 3.40 лв
- Доставка извън гр.София със срок 3 работни дни за поръчки под 100 лв  - 5.80 лв
- Експресна доставка за 360 мин в гр.София (до 12 часа в работен ден)  - 9.00 лв
- Експресна доставка за 300 мин в гр.София (до 12 часа в работен ден)  - 13.00 лв
Експресна доставка извън гр. София само по договаряне, за повече информация свържете се с нас 

ВАЖНО: Експресни поръчки се поемат до 12:00 часа в работен ден;

Безплатна доставка

Безплатна достаква за поръчки на 100 лв за цяла България със срок 3 работни дни. Ако не е отбелязано друго време и цена за доставка към продукта
 

Доставка на няколко продукта

Достаката на няколко продукта не е проблем за нас и няма да се отрази на крайната цена на поръчката Ви, стига поръчката да е над 100 лв
 

Продукти с по-дълък срок на доставка

Съществуват продукти, които имат различно време за доставка от горе описаните варианти. Моля, прочетете информцията за доставка към всеки продукт (тя се намира под снимката на всеки продукт в таблица с поле "Време за доставка")
 

Доставка по заявка

Моля свържете се с нас за повече информация.