DEVOLO SMART HOME СТАРТОВ ПАКЕТ

429,00 лв.

Наличност: На склад

Бърз преглед

DEVOLO SMART HOME СТАРТОВ ПАКЕТ
Създай си свой smart home чрез Starter Pack и myDevolo app, и управлявай го от дисплея на твоя смартфон, таблет или PC! С 3 различни компонента, имаш 3-в-1 лесно и бързо. Door/Window Contact засича движенията в твоя дом, като например отварянето на врата. Smart Metering Plug включва и изключва уреди, дори когато те няма. И всичко това под контрола на централния модул за управление Home Control.

 

Подробности

Марка
DEVOLO
МОДЕЛ
СТАРТОВ ПАКЕТ
ГАРАНЦИЯ
24 МЕСЕЦА
EAN
4250059698062

 

 • Целият дом на твоя таблет, смартфон или PC!

  Приложението myDevolo ти дава възможност да управляваш устройствата в дома си от сензорния дисплей на твоя смартфон или таблет, както и от монитора на компютъра ти. Всички известия се получават лесно с push notifications, като едновременно с това улеснява синхронизацията и комуникацията между устройствата Devolo.

  3 компонента за smart home по твоя мярка!

  Трите компонента са неразривно свързани помежду си, така че да направиш дома си «smart» при твоите условия. Централният модул за управление Home Control е отговорен за правилната комуникация на целия bundle. Door/Window Contact засича отворени прозорци, врати или чекмеджета и те информира чрез e-mail или push notification, когато се наложи. Smart Metering Plug поема поста, докато спиш. По този начин, можеш да го програмираш да приготви сутрешното ти кафе, преди да се събудиш. Също така, ти дава информация за енергийната консумация на устройството, което си свързал.

  Идеална среда

  Door/Window Contact работи отлично с останалите продукти на Devolo. Комбинирай го с термостата Devolo и веднага след като се отвори прозореца, ще изключи радиатора. За да нямаш загуби, когато искаш да отвориш прозорците.

   

  Програмируем on/off!

   

  Искаш да изключиш лампиона си след определено време, без да се налага да ставаш? А какво ще кажеш да имаш готово кафе сутринта, веднага след като се събудиш? Във всяка ситуация, Smart Metering Plug е устройството, което ще улесни ежедневието ти. Включи го в контакта, свържи към него желаното от теб устройство и го програмирай да се включва и изключва, когато пожелаеш. Също така, измерва и отчита консумацията на енергия чрез приложението, а ако го съчетаеш с един детектор за движение, всеки път когато те локализира, ще включва осветлението, например!

   

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: DEVOLO SMART HOME СТАРТОВ ПАКЕТ

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер technics75678
Тегло на артикула 0.3500
Дата 13.01.2018 г.
Последно Обновяване 13.01.2018 г.
Гаранция / Поддръжка 24 месеца
Марка Не
Държава дизайн и проектиране Германия
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка в Евросъюз По договаряне
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Други
Цвят Бял