DEVOLO SMART HOME ИЗМЕРВАЩ КОНТАКТ

99,00 лв.

Наличност: На склад

Бърз преглед

DEVOLO SMART HOME ИЗМЕРВАЩ КОНТАКТ
Напълно програмируем чрез myDevolo app Smart Plug, който включва и изключва свързаното към него устройство, за улеснение и контролирана енергийна консумация!

 

Подробности

Марка
DEVOLO
МОДЕЛ
ИЗМЕРВАЩ КОНТАКТ
ГАРАНЦИЯ
24 МЕСЕЦА
EAN
4250059698079

Smart Metering Plug е изключително практичен контакт, който включва и изключва устройствата, свързани към него, като например лампа, телевизор, колонка или кафемашина. Отчита и регистрира енергийната консумация чрез myDevolo app и може да се програмира според нуждите ти от PC, таблет или смартфон. Smart Metering Plug е устройството, от което се нуждаеш!

Допълнителният Smart Metering Plug * е на твое разположение, за да свържеш и контролираш повече от едно устройства в твоя дом! 

* За функционирането му е необходимо да имаш основния Devolo Starter kit, който вече включва първия Smart Metering Plug.

Целият ти дом на твоя таблет, смартфон или PC!

Приложението myDevolo ти дава възможност да управляваш устройствата в дома си от сензорния дисплей на твоя смартфон или таблет, както и от монитора на компютъра ти. Всички известия се получават лесно с push notifications, като едновременно с това улеснява синхронизацията и комуникацията между устройствата Devolo.

Програмируем on/off!

Искаш да изключиш лампиона си след определено време, без да се налага да ставаш? А какво ще кажеш да имаш готово кафе сутринта, веднага след като се събудиш? Във всяка ситуация, Smart Metering Plug е устройството, което ще улесни ежедневието ти. Включи го в контакта, свържи към него желаното от теб устройство и го програмирай да се включва и изключва, когато пожелаеш. Също така, измерва и отчита консумацията на енергия чрез приложението, а ако го съчетаеш с един детектор за движение, всеки път когато те локализира, ще включва осветлението, например!

 

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: DEVOLO SMART HOME ИЗМЕРВАЩ КОНТАКТ

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка
Качество
Цена

Допълнителна информация

Кат. номер technics75680
Тегло на артикула 0.1100
Дата 13.01.2018 г.
Последно Обновяване 13.01.2018 г.
Гаранция / Поддръжка 24 месеца
Марка Не
Държава дизайн и проектиране Германия
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка в Евросъюз По договаряне
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Други
Цвят Бял