CERACOAT ™ VEHICLE CARE 200 мл.

78,50 лв.

Наличност: На складМного се извиняваме, но в момента продуктът не може да бъде поръчан он-лайн. Моля, свържете се с нашия офис за информация как да поръчате продукта. Благодаря Ви за разбирането!

Бърз преглед

CERACOAT Vehicle Exterior Care защитава целия автомобил от влиянието на околната среда. Напълно защитени са купето, джантите и стъклата, защото покритието е предназначено за третиране на стъкло, метал, хромирани повърхности, пластмаси, кевлар, карбон, гума. С CERACOAT Vehicle Exterior Care…

 

Подробности

CERACOAT Vehicle Exterior Care защитава целия автомобил от влиянието на околната среда. Напълно защитени са купето, джантите и стъклата, защото покритието е предназначено за третиране на стъкло, метал, хромирани повърхности, пластмаси, кевлар, карбон, гума. С CERACOAT Vehicle Exterior Care може да се обработват всички външни части на автомобили, камиони, каравани, велосипеди, мотоциклети, лодки, самолети, каски. CERACOAT керамичното нанопокритие ще защити всички външни повърхности от прах, кал, дъжд, сняг, насекоми, отработени газове, UV лъчи и изхвърлените малки камъчета към металните повърхности на автомобила. След третиране на повърхностите с CERACOAT Vehicle Exterior Care, те придобиват блясък и защита за дълго време и нямат нужда от почистване с препарати.

Указания за употреба  Повърхностите трябва са чисти и сухи. Разклатете флакона преди употреба. Сипете няколко капки от CERACOAT Vehicle Exterior Care върху повърхността или върху кърпа (или попивателна салфетка) и полирайте с кръгообразни движения докато се образува матово покритие върху обработваната повърхност. Не използвайте голямо количество- за един автомобил около 1/6 от флакона. Оставете да изсъхне за 2-3-минути и полирайте матовото покритие докато стане гладко, прозрачно и с блясък. Купето на автомобила става лъскаво като огледало. Може да повторите процедурата няколко пъти за по-гладка повърхност на купето и засилване на огледалния ефект.

Почистване след третиране с CERACOAT Vehicle Exterior Care Достатъчно е да използвате вода или водоструйка, ако е необходимо. Няма да имате нужда от почистващи препарати. Може да използвате и влажна кърпа. Дъждовната вода (или ако става дума за лодка – морската вода) при определена скорост, сама ще почисти вашето превозно средство.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: CERACOAT ™ VEHICLE CARE 200 мл.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка
Качество
Цена

Допълнителна информация

Кат. номер ceracoat4
Тегло на артикула 0.2000
Дата 27.05.2015 г.
Последно Обновяване 27.05.2015 г.
Държава дизайн и проектиране Не
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Default