CERACOAT ™ TEXTILE CARE 200 мл.

58,70 лв.

Наличност: На складМного се извиняваме, но в момента продуктът не може да бъде поръчан он-лайн. Моля, свържете се с нашия офис за информация как да поръчате продукта. Благодаря Ви за разбирането!

Бърз преглед

За всички видове абсорбиращи повърхности като текстил, велур, хартия, картон, дрехи, велурени обувки, мебели, килими, завеси, матраци, завивки, автомобилна тапицерия, подвижни покриви на автомобили.


CERACOAT™ TEXTILE CARE импрегнира и защитава абсорбиращите повърхности от проникване на течности (вода, 

 

Подробности

За всички видове абсорбиращи повърхности като текстил, велур, хартия, картон, дрехи, велурени обувки, мебели, килими, завеси, матраци, завивки, автомобилна тапицерия, подвижни покриви на автомобили.

CERACOAT™ TEXTILE CARE импрегнира и защитава абсорбиращите повърхности от проникване на течности (вода, мазнини, кафе, сосове и др.), прах и замърсявания, като остава абсолютно невидим за окото.

С CERACOAT™ TEXTILE CARE водата се отблъсква чрез образуване на капчици, които не проникват в текстилното изделие. Замърсявания от различен произход като кал, прах и мазнини не прилепват към обработените повърхности.

CERACOAT™ TEXTILE CARE е керамично нанопокритие, което е напълно безопасно и безвредно и запазва въздухопроводимите свойства на материите. Продуктът е устойчив на UV-лъчи и на отмиване с почистващи препарати, и с продължително действие (до 45 отмивания в перална машина).

Указания за употреба
Повърхността трябва да е суха и чиста. Предварително направете следния тест:
Капнете капка вода върху повърхността. Ако водата не се абсорбира (попие) от материята, това означава, че тя вече е била обработена и не трябва да се прилага CERACOAT™ TEXTILE CARE. Ако капката се абсорбира, то просто нанесете чрез напръскване докато се образува тънко влажно покритие върху повърхността и оставете да изсъхне за 24 часа.

Почистване след третиране с CERACOAT™ TEXTILE CARE
Просто изтръскайте течността от текстила или изплакнете само с вода. Може да попиете течността с попивателна кърпа или хартия.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: CERACOAT ™ TEXTILE CARE 200 мл.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер ceracoat1
Тегло на артикула 0.0000
Дата 25.05.2015 г.
Последно Обновяване 25.05.2015 г.
Държава дизайн и проектиране Не
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Default