CERACOAT ™ SPEED ENGINE CLEANER 100 мл.

48,80 лв.

Наличност: На складМного се извиняваме, но в момента продуктът не може да бъде поръчан он-лайн. Моля, свържете се с нашия офис за информация как да поръчате продукта. Благодаря Ви за разбирането!

Бърз преглед

CERACOAT ™ Speed Engine Cleaner почиства изцяло вътрешността на всички видове двигатели (4-тактови, 2-тактови, бензинови и дизелови, турбо, двигатели на състезателни коли).

Замърсяванията в горивната уредба и двигателя се отделят и влизат в процеса на горене. Продуктът почиства горивната уредба, клапани, горивната…
 

Подробности

CERACOAT ™ Speed Engine Cleaner почиства изцяло вътрешността на всички видове двигатели (4-тактови, 2-тактови, бензинови и дизелови, турбо, двигатели на състезателни коли).

Замърсяванията в горивната уредба и двигателя се отделят и влизат в процеса на горене. Продуктът почиства горивната уредба, клапани, горивната камера, запалителната система, буталата, цилиндъра, ауспуха.

CERACOAT™ Speed Engine Cleaner премахва и намиращите се в горивото водни капчици. Предотвратява прилепването на новообразуващите се замърсяванията и нагар към двигателя, възстановява компресията и значително намалява вредните емисии в отработените газове.

CERACOAT™ SPEED ENGINE CLEANER СПЕСТЯВА ВАШИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ!

Указания за употреба CERACOAT™ Speed Engine Cleaner се добавя към горивото в резервоара, след което е необходимо да карате автомобила около 15 минути. За постигане на най-добър резултат добавяйте по една доза (1 доза на 20 литра гориво) на всеки 10 000 км.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: CERACOAT ™ SPEED ENGINE CLEANER 100 мл.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер ceracoat6
Тегло на артикула 0.1000
Дата 27.05.2015 г.
Последно Обновяване 27.05.2015 г.
Държава дизайн и проектиране Не
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Default