CERACOAT ™ LEATHER CARE 200 мл.

78,50 лв.

Наличност: На складМного се извиняваме, но в момента продуктът не може да бъде поръчан он-лайн. Моля, свържете се с нашия офис за информация как да поръчате продукта. Благодаря Ви за разбирането!

Бърз преглед

CERACOAT™ Leather Care импрегнира и защитава всички кожени изделия като обувки, боти, връхни дрехи, якета, седалки, мебели, куфари, както и лакирано дърво, лакирани мебели и лакиран мрамор, пласмаса.


Покритието представлява защитен слой, който предпазва срещу проникване на течности (вода, мазнини,…

 

Подробности

CERACOAT™ Leather Care импрегнира и защитава всички кожени изделия като обувки, боти, връхни дрехи, якета, седалки, мебели, куфари, както и лакирано дърво, лакирани мебели и лакиран мрамор, пласмаса.

Покритието представлява защитен слой, който предпазва срещу проникване на течности (вода, мазнини, сосове, мляко, кафе, вино, кетчуп, мед и мн.др.), прах и кал, и придава на кожата нов блясък и наситен цвят. Лакираните материи придобиват лъскав и сияен вид. С CERACOAT нанокерамично покритие водата се отблъсква чрез образуване на капчици, които не проникват в коженото изделие.

Замърсявания от различен произход като кал, прах и мазнини не прилепват към обработените повърхности. Чрез прилагането на CERACOAT™ Leather Care кожените изделия изглеждат като нови, цветът им се възвръща, а повърхността им става гладка и мека. CERACOAT™ Leather Care е дълготрайно покритие, чието защитно действие продължава около 1 година, в зависимост от употребата. След третирането с продукта не е необходимо използването на традиционни почистващи препарати и различни лустра за обувки и кожа.

CERACOAT™ LEATHER CARE СПЕСТЯВА ВАШИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ!

Указания за употреба
Прахта, калта и течностите могат да бъдат премахнати само чрез избърсването им, а лепкавите субстанции могат да се изплакнат само с вода. След това попийте с попиваща кърпа или хартия.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: CERACOAT ™ LEATHER CARE 200 мл.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер ceracoat2
Тегло на артикула 0.2000
Дата 25.05.2015 г.
Последно Обновяване 25.05.2015 г.
Държава дизайн и проектиране Не
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Default