CERACOAT ™ GLASS CARE 200 мл.

78,50 лв.

Наличност: На складМного се извиняваме, но в момента продуктът не може да бъде поръчан он-лайн. Моля, свържете се с нашия офис за информация как да поръчате продукта. Благодаря Ви за разбирането!

Бърз преглед

За всички повърхности като стъкло, хромирани повърхности, мед, сребро, керамика и пластмаса, прозорци, огледала, мебели от стъкло, тоалетни, бани, душ кабини, санитарни плочки и др.


CERACOAT Glass/Ceramic Care е дългодействащ, антибактериален продукт, който защитава и от надраскване и оставяне на…

 

Подробности

За всички повърхности като стъкло, хромирани повърхности, мед, сребро, керамика и пластмаса, прозорци, огледала, мебели от стъкло, тоалетни, бани, душ кабини, санитарни плочки и др.

CERACOAT Glass/Ceramic Care е дългодействащ, антибактериален продукт, който защитава и от надраскване и оставяне на отпечатъци.

Замърсявания от различен произход като паста за зъби, кремове, прах и мазнини не прилепват към обработените повърхности и те остават гладки и блестящи за дълго време.

CERACOAT Glass/Ceramic Care е керамично нанопокритие, което е напълно безопасно и безвредно. Продуктът е устойчив на отмиване с почистващи препарати. След третиране с продукта повърхностите нямат нужда от почистване с препарати.

CERACOAT СПЕСТЯВА ВАШИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ!

Указания за употреба
Повърхността трябва да е суха. Предварително разклатете преди нанасянето.
Капнете капка от продукта върху кърпа или попиваща хартия и разнесете с кръгообразни движения. Едновременно с нанасянето, повърхността се и почиства. Ще се образува матов филм. Оставте да изсъхне за около 1-2 мин. и полирайте с кърпа или попивателна хартия. Изчакайте 1 час да изсъхне напълно като през това време повърхността не трябва да има допир с вода.

Почистване след третиране с CERACOAT Glass/Ceramic Care
Може да избършете течността и замърсяванията с кърпа или попивателна хартия. Не са необходими почистващи препарати, дори вода.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: CERACOAT ™ GLASS CARE 200 мл.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Оценка
Качество
Цена

Допълнителна информация

Кат. номер ceracoat3
Тегло на артикула 0.2000
Дата 25.05.2015 г.
Последно Обновяване 25.05.2015 г.
Държава дизайн и проектиране Не
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Default