CERACOAT ™ ENGINE CARE 100 мл.

107,60 лв.

Наличност: На складМного се извиняваме, но в момента продуктът не може да бъде поръчан он-лайн. Моля, свържете се с нашия офис за информация как да поръчате продукта. Благодаря Ви за разбирането!

Бърз преглед

CERACOAT™ Ceramic Engine Care е предназначен за всички видове двигатели (4-тактови, 2-тактови, бензинови и дизелови, турбо, двигатели на състезателни коли). Това е керамично нанопокритие, което защитава двигателя и скоростната кутия от износване. Приложим е и за диференциали, вериги, окачване,…

 

Подробности

CERACOAT™ Ceramic Engine Care е предназначен за всички видове двигатели (4-тактови, 2-тактови, бензинови и дизелови, турбо, двигатели на състезателни коли). Това е керамично нанопокритие, което защитава двигателя и скоростната кутия от износване. Приложим е и за диференциали, вериги, окачване, хидравлични системи. Керамичните частици прилепват към металните части на двигателя, образувайки защитен слой, който ограничава триенето и износването на триещите се части (бутала, сегменти, цилиндри, лагери, зъбни колела и др.) на двигателя и скоростната кутия. По този начин се намалява разхода на гориво и масло, шума и вредните емисии. Увеличава се мощността на автомобила и живота на двигателя.

CERACOAT™ Ceramic Engine Care защитава двигателя при „студен старт” и при липсата на масло.

CERACOAT™ ENGINE CARE СПЕСТЯВА ВАШИТЕ ВРЕМЕ И ПАРИ!

Условия на употреба Преди добавяне на CERACOAT™ Ceramic Engine Care не е необходимо да се извърши смяна на маслото или масления филтъра. Продуктът се добавя към ТОПЛОТО двигателно масло и автомобила се кара около 15 минути. CERACOAT™ Ceramic Engine Care няма да блокира двигателя. Препоръчва се използването на 1 доза (1 доза към 6 литра масло) на всеки 40 000-50 000 км. или веднъж годишно.

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: CERACOAT ™ ENGINE CARE 100 мл.

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Качество
Цена
Оценка

Допълнителна информация

Кат. номер ceracoat5
Тегло на артикула 0.1000
Дата 27.05.2015 г.
Последно Обновяване 27.05.2015 г.
Държава дизайн и проектиране Не
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Default