BLU-RAY ПЛЕЙЪР SONY UBP-X700B

399,00 лв.

Наличност: На склад

Бърз преглед

Blu-ray плеър Sony UBPX700B, 4K Ultra HD, Smart, HDR, DTS:X, Wi-Fi, CD/DVD, HDMI, USB, Черен
 

Подробности


Марка
SONY


МОДЕЛ

UBP-X700B


ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНИ ФОРМАТИ

ULTRA HD BLU-RAY, BD, DVD, MKV


3D ТЕХНОЛОГИЯ

ДАКОНВЕРТИРАНЕ ДО 4K

ДАUSB

ДАHDMI

ДАDLNA

ДАWI-FI

ДАDTS

ДАDOLBY DIGITAL

ДАТЕГЛО

1.4 КГ


БГ СУБТИТРИ

ДАДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ

ДАГАРАНЦИЯ

24 МЕСЕЦА


EAN
4548736062757

Вдъхнете живот на филмите в 4K HDR  
Заемете най-доброто място в салона с този 4K Ultra HD Blu-ray™ плейър. Съвременният съраунд звук, детайлите в 4K и реалистичните изображения с висок динамичен обхват доставят визуално изживяване, което никога преди не е било възможно, за невероятна атмосфера.
 
Повече удоволствие от филмите с 4K Ultra HD™  
Наслаждавайте се на филми с четири пъти по-висока разделителна способност от обикновения Blu-ray™ (Full HD) с новите 4K Ultra HD Blu-ray™ дискове и 4K услуги за поточно предаване.
 
HDR10 сигналът съдържа до 100 пъти яркостта на стандартен (SDR) сигнал, като значително увеличават максималната яркост, запазвайки наситеното и високодетайлно черно, за напълно ново зрителско изживяване.
 
Изпълва всяка сцена от живота с удивителни акценти, по-дълбока тъмнина и наситени цветове. Dolby Vision™ е решение за HDR, което създава поглъщащо и завладяващо изживяване като на кино у дома.
 
Всички цветове в природата  
Поддръжка на новите цветови пространства BT.2020 означава достъп до много по-широк цветови спектър от този на стандартните ТВ сигнали. Така създателите на съдържание могат да предоставят много по-наситени и реалистични цветове от наситено морскосиньо до естествено зелено и яркочервено.
 
Невероятен детайл в 4K за всичко, което гледате  
UBP-X700 предлага мащабиране до 4K на всичко, което гледате. Всеки обект се изостря и подобрява в реално време до детайлни изображения – идеални за новите телевизори с висока разделителна способност.
 
По-наситена картина на всеки екран  
Гледайте 4K HDR филми, дори и на телевизори без HDR, и се насладете още повече на светлите и тъмните детайли. Нашето HDR-SDR преобразуване интелигентно мащабира свръхширокия диапазон на яркостта на HDR към SDR изображение, като поддържа невероятно качество на картината – дори и при стандартни SDR телевизори.
 
Играйте всичко  
Мощността на UBP-X700 за игри е отвъд 4K Ultra HD Blu-ray™ дисковете. Гледайте, слушайте и предавайте поточно почти всичко – дори повечето видео и аудио формати с висока разделителна способност, както и много популярни услуги за поточно предаване.
 
 
Предавайте поточно филми и телевизионни предавания в 4K  
Насладете се на бързо и стабилно поточно предаване от редица услуги. UBP-X700 предлага поточно предаване на видео до 4K чрез технологията Wi-Fi с MIMO.
 
Групирайте оборудването си  
Свържете своята AV технология към UBP-X700 с Ethernet, HDMI и коаксиален SPDIF.
 
Създадени да се слушат заедно  
Направете развлечението си още по-добро. Съчетайте UBP-X700 с компактната си тонколона за обгръщащо усещане за обемен звук.
 
Безпроблемно управление  
С интуитивни меню и интерфейс приложенията и функциите са организирани семпло и интелигентно, за да можете винаги да намирате това, което търсите.
 

Споделете Вашето мнение

Вие коментирате: BLU-RAY ПЛЕЙЪР SONY UBP-X700B

Как ще оцените този продукт? *

  1 звезда 2 звезди 3 звезди 4 звезди 5 звезди
Цена
Оценка
Качество

Допълнителна информация

Кат. номер technics77960
Тегло на артикула 1.4000
Дата 15.05.2018 г.
Последно Обновяване 15.05.2018 г.
Гаранция / Поддръжка 24 месеца
Марка SONY
Държава дизайн и проектиране Япония
Време за доставка София 2 работни дни;Извън София - 3 работни дни
Доставка в Евросъюз По договаряне
Доставка извън Евросъюз По договаряне
Тип Blu-ray Плейер
Цвят Черен